Nu har den äntligen kommit! Igår morse kom bastun rullande på en bil.

När man ser den så här på bilen så förstår jag ännu mindre vad det var som var problemet för åkeriet att få ut den?!?! Den är ju inte speciellt stor alls.

Det är kul att se hur enkelt allt ser ut när nån som kan det här med att köra kranbil lastar av. Det ser ut att vara hur lätt som helst (skulle vilja testa nån gång)

Han ställde ner den en bra bit in på tomten och sen ska vi få hjälp av en annan kille att ställa den på rätt plats.

Jag tycker den är jätte söt :o ) Den var väldigt rubust, mer än vad vi nog hade räknat med så det var ju bara plus i kanten.


Det som gällde sen var att få på färg. Så det blev mitt jobb. Riktigt kul att måla faktiskt och falurödfärg är ju faktiskt enkel att måla med. Det blir ju bra hur man än gör. Hann få på all röd färg men sen måste vi skaffa vit färg så jag kan måla resten.

Perre åkte hem på kvällen för att kolla post och fixa lite saker. Så inatt blev första gången som jag sov själv här med ungarna. Lite nervöst kändes det, men det gick bra. Somnade fortarare än jag trodde att jag skulle göra, däremot vaknade jag tidigare än någonsin. Redan innan kl. 06 idag (därav detta tidiga inlägg här)