Igår kväll när vi lagt oss så brakade det till helt plötsligt. Barna som låg i Perres säng hoppade högt och undrade vad det var. Malin och jag gick upp och försökte se vad det var som lät. Vi hittade inget men det lät som nåt lock eller nåt som rasat.

Jag sa till dom att det inte var nån fara men dom blev nog ganska rädda. För efter det så hade dom jätte svårt att somna.

I sommarstugor knakar och brakar det nästan hela tiden och så fort det knakade nån stans så fråga dom ”vad var det”.

Dom hade jätte svårt att somna för dom var säkra på att det spökade eller att det var nån inne i huset. Jag tror att jag somnade före bägge två. Det säger dom idag i alla fall.

Idag har vi mest tagit det lugnt, har varit konstigt väder. Solen sken men det var kallt som bara den fast det var 20 grader ute *mysko*

Jag tänkte till slut att nån nytta måste jag ju göra så jag sa till barna att hjälpa till och städa undan allt som låg framme på gräsmattan och så tog jag fram gräsklipparen.

Hann köra några varv runtom i kanterna men sen började det småregna. Tänkte att jag nog hinner lite till men det ökade på och till slut var det bara att parkera undan gräsklipparen.

När jag kom upp på verandan till barna som började det vräka ner. Vilken tur att jag sluta.

Sen höll det på och småregnade hela eftermiddagen så nån mera klippning blev det inte. Får ta det imorn istället.

Perre kom tillbaka ikväll *skönt* Han hade handlat med lite allt möjligt som behövde fyllas plus plus att han köpt vitfärg till bastun så imorn ska jag måla det vita runt fönster och knutar.

Oj, blir nog mycket att göra imorn kom jag på nu. Både klippa gräset och måla :o )

Blir bra för min solbränna i alla fall. Jag som aldrig annars blir brun utan bara röd har faktiskt iår blivit ovanligt brun så det passar ju bra med en massa utomhus jobb. Avskyr att ligga och sola utan tycker det är lättare att sola om man gör nåt samtidigt plus att brännan blir ju faktiskt jämnare då.

Nu ska jag sätta mig på altanen med ett glas vin och bara njuta i kvällsolen (nu har den kikat fram igen)

Perre skulle testa bastun fast den inte har kommit på plats :o )