Onsdag till torsdag hade vi främmande  T och G med lilla E kom och hälsade på. Det var jätte trevligt.

Jag fick en jätte söt lykta av dom att ha ute på verandan, tack snälla ni! Med luktljus i, jasmin.

Vi bara umgicks och åt gott och badade massvis i poolen. Det är så skönt att träffa dom för vi har samma värderingar och samma humor och trivs jätte bra ihop allihopa.

Frida och E ”trissade” varandra och helt plötsligt kunde dom göra massvis som ingen av dom visat innan att dom kunnat, t.ex. hoppa ”bomben”, hoppa med snurr och dyka jätte djupt. Det var verkligen toppen för bägge. Frida har varit lite så där att hon inte har vågat göra saker som hon egentligen kan. Så hon har haft puffar på sig nästan hela tiden även om jag stått bredvid poolen så har hon inte vågat släppa dom. Nu efter det här lär hon väl aldrig sätta på sig dom igen (självklart gör det inget, hon måste ju lära sig att vara utan dom)

På fredagen åkte vi hem för att tvätta och betala räkningar, finns det nåt så deprimerande som det? Jag avskyr att betala dom, blir jätte deppig och sur medans jag håller på men det går över snabbt som tur är.

När vi kom hem var det 27 grader i lägenheten *hua* och inte fick vi ner temperaturen heller. Det var inget skönt alls att sova där.

Perre hade sagt till ungarna att dom fick vara uppe hur länge dom ville på kvällen och det kan jag väl säga att dom var… När jag gick upp på morgonen var dom fortfarande vakna!!! Frida somnade sen en liten stund (kanske 2 timmar) men inte Malin.

Det var inget skönt att vara hemma så vi åkte tillbaka redan igår igen. På vägen åkte vi förbi pappa och Erik i husvagnen. Pappa har inte varit där så mycket i år och jag förstår honom. Det är för mycket minnen av mamma där. Dom skaffade ju husvagnen för att det var för långt till gamla sommarstället och det var nog mamma som mest ville ha den. Det fanns kläder kvar där efter mamma som pappa inte orkat gå igenom så jag gjorde det. Det är synd att vi inte hade samma storlek för det blev många fina saker som jag slängde.

Det kändes faktiskt konstigt att vara där utan mamma. Men jag har fått höra att just första året efter att nån gått bort så är det massvis med saker/dagar som känns jätte jobbiga och det har jag börjat märka nu…

Jag fick en lite för tidig födelsedagspresent av pappa. EN SYSTEMKAMERA!!!!

Han är bara för go!!! och sen när jag står och tittar på alla sakerna i kartongen (den innehöll förutom kamerahuset 2 st objektiv) så kommer Erik med en påse till och säger att jag ska ha det här också.. När jag tittar ner i den så är det ett till objektiv, ett macro!!!! Plus ett minneskort! Jag började gråta för att jag blev så glad.

Nu har batteriet stått på laddning sedan igår kväll så idag ska jag testa den ordentligt. Är nog massvis med nytt man måste lära sig men oj vad kul det ska bli.

Förresten, när vi var hemma så tog jag ett kort på mig. Så här brun har jag aldrig varit under hela mitt liv. Jag förstår inte vad som hänt i år.

Jag brukar alltid bara bli röd men i år är jag faktiskt brun. Kanske inte syns så jätte bra på bilden men det är brunt