Onsdag
 
Inte kan man tro att denna lilla tjej för bara 3 veckor sen vägrade att gå i badet utan armpuffar är den samma som numera dyker omkring som en delfin. Det är otroligt vad mycket hon lärt sig under veckorna här på landet. För att testa hur duktig hon egentligen är på att simma så åkte vi till en sjö och badade. Först skulle hon inte alls simma eller dyka men med lite övertalning så gick det bra. Tror jag ska sätta henne på simning när vi kommer hem, alltså ”riktig” simskola.

Torsdag

Var iväg till Väddö Gårdsmejeri och tittade vad dom hade för nåt roligt där. Och man blir ju verkligen sugen på både det ena och andra när allt står så här fint uppställt i hyllorna plus att man får testa. Kom hem med ett set med tre små burkar med marmelad till ost, fetaost och en hårdost. Alla är gjorda där på gården med mjölk från fjällkor (om jag förstod det rätt)


Efteråt blev det en mjukglass. Faktiskt min första för i år. Jätte gott i värmen.

Jag brukar inte gilla att se mig själv på kort men jag bjussar på det här i alla fall. Tycker det var ganska så bra plus att här ser man bättre hur brun jag blivit i år  Jag har aldrig varit så här brun.

På eftermiddagen tornade sig så här mörka moln upp (det här är bara åt ena hållet) och kort därefter började det spöregna och åska.

Barna ville bada fast det regnade och det kunde väl vara en kul grej så vi lät dom hålla på. Vattnet steg i poolen med närmare 5 cm under regnskuren. Det höll på och åskade och regnade i 5 timmar tror jag. Det verkade inte vara nåt slut på det. Precis som om åskan fastnat här över oss. Jag försökte mig på att fota blixtarna men det gick inte så bra. Man är ju inte så snabb så att säga…

Fredag

Jag har ju som sagt skaffat mig mobilt internet och det funkar ganska så bra här ute men allra bäst är det när jag hänger upp modemet. Vad gillar ni upphägningen?

Lördag
Idag kommer vi att åka hem  Semestern är tyvärr slut och jobbet väntar på måndag. Egentligen kan det ju inte vara rättvisst att man ska börja jobba på sin födelsedag eller hur? Men men, det är bara att bita i det sura äpplet och se glad ut.
Dagen kommer väl att innehålla packa, packa, packa och städa.
Att vi åker hem redan idag är för att jag måste hinna med att tvätta en massa imorn och försöka få ordning på allt man måste ha koll på tills på måndag… Kom att tänka på att nu måste man ju börja sminka sig igen?!?!? Hur gör man? Jag har inte rört mitt smink på 4 veckor… Lär väl stå och sminka mig helt fel på måndag morgon..