Eva's enkla bloggande

Hittade

faktiskt en hel del svamp

 Kanske det här låter underligt… men när jag var ute i skogen närmast oss så började jag tänka på mamma. Svampplockning var nåt hon älskade. Vi var ofta ute i skogen hon och jag på höstarna. Så när jag gick där så började tårarna rinna. Jag satte mig ner en stund på en sten och ”pratade” med henne och önskade att hon var där och plockade med mig. Sa också hur mycket jag saknade henne. Helt plötsligt kände jag att jag skulle gå åt ett håll som jag aldrig hittat svarmp på tidigare och hittade jätte mycket!

Det måste ha varit mamma som visade mig det. Så känns det i alla fall. Varför skulle jag annars ha gått åt det hållet? TACK MAMMA! 

Vi knallade iväg och tittade på det ny uppslagna huset. Gud vad snyggt det var! Dom som ska bo i huset var där så vi pratade med dom. Ett jätte trevligt par i 30 års åldern. Dom berättade att huset kom i torsdags och på fredagen hade taket lagts. Det hade varit fullt med lastbilar som kom med huset i moduler. Snacka om att det går fort. Om 3 veckor kan dom flytta in. Först ska huset användas som ett visningshus och det sista ska fixas inom- och utomhus.

På kvällen tog vi det bara lugnt. Såg en kul buskis på tv med Roberg Gustafsson bl.a.

Idag blir det lite små pysslande med omplaceringar i frysar och städa inomhus. Ska nog också klippa gräsmattan då den växer som attan. När slutar gräset växa egentligen?!?!? Det är ju höst nu…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>