gick riktigt bra. Inga konstigheter. Billingen i fredags hade funkat som den skulle *puh*

T fick ta hand om alla filer. Han behöver ”fräscha” upp sig lite på den fronten då han hittills egentligen bara tagit hand om det när jag var på semester i somras. Som jag förstod det så gick det riktigt bra. Det var bara några han inte kunde skicka då han inte hade en sak installerat på datan.

Själv sitter jag nu och försöker komma på hur jag ska lägga upp den nya försäkringen… Har fått kontakt med några i Frankfurt som har samma där och väntar nu på en massa print screenar. Har även pratat med en tjej i England (var förrut min support och hon som lärde mig PM) hon kom med några bra förslag som jag ska sätta mig och testa idag. Tur att vi har den där UAT-miljön som jag kan hålla till i. Orkar inte börja om med allt varje dag som man måste på våran vanliga backup.

Ikväll är det föräldramöte i Malins klass. Ska bli kul att se vad dom har att säga. Vi ska bland annat ha gruppdiskussioner kring värdegrundsarbetet och likabehandlingsplanen. Undar om det även gäller hur lärarna behandlar eleverna… I så fall kan det kanske förhoppningsvis bli långa diskussioner. Idag är det inte så jäte bra med den ena lärarens beteende….Frågan är om nån vågar ta upp det. Tyvärr är det ofta så att alla säger att dom tycker si och så men när det sen är möte eller personen/personerna det handlar om så blir alla tysta…

Nä nu måste jag börja göra mig iordning för jobbet. Ha en bra dag allihopa