Eva's enkla bloggande

Frusturation och glädje

K frågade mig igår morse om jag fått bekräftelse från Glasgow på några filer som skulle skickats förra veckan. Det hade jag inte så jag skickade mail igen och bad dom skicka filerna. Tog det förra mailet jag skickade för att visa print screenen med vilka filer det gällde.

Hörde ingenting på en lång stund så K skickade också mail om det. Efter en bra stund till fick vi veta att han som brukar skicka filerna var sjuk och det visade sig att chefen där inte hade lösenord till ftp-servern?!?!? Varför har man inte sått nerskrivet på nåt ställe så vem som helst kan skicka filerna? K pratade med dom och andra supporter i England och efter en hel dag så lyckades dom till slut skicka filerna vid 4-tiden på eftermiddagen. Fattar inte varför det ska vara så svårt ibland för dom att få iväg filer. Dom här filerna skulle ha varit skickade förra veckan och går till vår största sponsor så det var väldigt viktigt att dom fick filerna. Jag märkte på K att nu har t.o.m. han fått nog. Det är sällan han blir frustrerad men igår vart han det.

På kvällen hade vi årsmöte i föräldraföreningen. Först informerade rektorerna om ett utlåtande som skolverket gjort av alla skolor här i kommunen. Det var både ris och ros. Sen hade vi själva mötet. När nya styrelsen var vald så satt vi kvar en stund och delade upp uppgifterna lite. Jag bad att få slippa sekreterarrollen och det slapp jag, nu är jag tillsammans med S nattvandrar representant istället. Jag har varit sekreterare i 4 år så jag kände att nu räcker det med det. Är man det så måste man ju nästan vara med på alla möten. Nu behöver jag i det. Och nattvandringen är nåt som jag känner att jag hellre lägger ner tid på. Jag har ju redan bra kontakt med Nattvandrarföreningen och har precis gjort deras hemsida. Känns jätte bra.

Håll tummarna för mig idag att jag får min mobil. Beställde en i fredags och den skulle ha kommit igår men icke då. Min har fått totalknäppen. Har haft den inlämnad 2 ggr p.g.a att en stänger av sig och hänger sig och varken headsetet eller dataöverföringssladden funkar. Efter sista inlämningen så har det nu tillkommit att den laddar ur sig för snabbt. Laddar den och efter 2 dar utan att knappt ha pratat i den så är batteriet slut…

Ha en bra dag

One Response to “Frusturation och glädje”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>