Eva's enkla bloggande

Trevlig dag och kväll!

Ännu en trevlig dag till ända.

Självklart spenderade vi dan på kontoret idag också. Gick igenom alla billingprocesser och sen satt jag en stund själv med Kenny och klurade på en ny produkt som vi ska sätta upp. Kom väl en liten bit på väg men mycket kvar att klura på.

På lunchen gick vi till en Tai restaurang där det var riktigt god mat. Den kycklingen med cashewnötter hade du gillat Annika! Så fräsch och jätte god kyckling. Ingen salladskyckling där inte.

Sen tog vi en promenad i Glasgow. Eller jag behövde verkligen det och killarna följde med som sällskap. Tack! Jag glömde nämligen borste hemma så jag hade inte borstat håret sen i torsdags. (fråga inte hur det har sett ut!!!) Jag kom ju inte på det förrän vi var här i Glasgow så jag har försökt att hitta nån i varenda butik vi gått förbi. Men det visade sig att sånt säljer man inte i vanliga matbutiker?!??! Nej, man måste gå till en frissa, skönhetsbutik eller apoteket för att hitta en. Efter mycket letande hittade vi till slut en affär som heter Boot. Liknande apoteket men ändå inte. Där fanns det i alla fall så idag har jag äntligen fått borsta håret :)

På kvällen har vi nu varit ute med två stycken från vårat billingteam, Kenny och Michelle. Vi var först på en pub och tog ett par öl och sen åkte vi till en restaturang som heter Guy’s. Jätte god mat!!! Michelle körde bil dit så nu fick jag för första gången sitta i framsätet och åka på vänster sida. Gud vad konstigt det kändes att sätta sig på vad jag tycker är rätt sida men utan ratt?!?!?

Vi har ganska nyligen kommit tillbaka till hotellet. Kimmo tog en öl, Daniel en bailes och jag en pepsi i baren på hotellet och nu sitter jag här och uppdaterar lite innan jag ska gå och lägga mig.

Har packat min väska så att det är klart inför imorn. Vi checkar ut när vi går till kontoret vid 9-tiden så det är skönt att slippa packa imorn bitti. Kimmos och mitt plan går vid 17-tiden härifrån så vi är hemma ca 23.40 i Stockholm imorn natt.

Nu ska det faktiskt bli skönt att komma hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>