Eva's enkla bloggande

Hemma igen

Jag klev in hemma genom dörren ca 00:45 på natten mellan onsdag och torsdag. Då hade vi varit på resande fot i nästan 9 timmar!!! Om jag ska åka dit nåt flera gång så ska jag hitta nåt flyg som går direkt till Glasgow. Jag tänker inte resa så här med mellan landningar, den saken är klar!

När vi till slut (efter 2 timmars väntan i London) fick ett gate nr så knallade vi åt det hållet och när vi kommer närmare ser vi en man som sitter och vinkar. Det var våran högsta chef :) Han hade varit i London i två dar på möten så vi fick sällskap hem.

Som sagt, jag var hemma sent och då bara måste jag ju få hinna prata med Perre lite innan jag somnade så klockan var nog närmare 2 innan jag somnade. Jag hade bestämt att jag skulle ta lite sovmorgon på torsdagen så jag hade inte så jätte bråttom upp. Malin kom in och väckte mig och det var så mysigt att ligga och gosa med henne en stund innan jag klev upp. Tack gumman! Det var precis vad jag behövde!

Åkte sen iväg till jobbet. Halvvägs kom jag på att jag glömt både glasögonen och mp3-spelare. Men orkade inte vända tillbaka. Vilket jag senare under dan ångrade då jag var så trött och kombinationen med att ha suttit framför datan hela dan utan glasögon var inte rolig!!!

När jag kom hem hade Perre fixat jätte god middag så det var bara att sätta sig till bords och njuta. Hoppade sen i duschen och slappade framför tv:n en stund men vid halv 10 orkade jag inte längre utan kröp till sängs.

Just nu känner jag mig ganska pigg så jag hoppas att den här dan går smidigt. Ikväll ska jag ut och nattvandra. Ska faktiskt bli riktigt trevligt då jag inte varit ute på jätte länge!

(ps… bilder kommer under helgen från resan)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>