Eva's enkla bloggande

Fototriss – kontraster

Sent om sider så kommer äntligen min   . Tycker det var lite klurigt den här gången då jag önskade att jag kunde fota något nytt, men det är ju bara grått ute just nu. Så jag rotade bland mina blombilder istället

4 Responses to “Fototriss – kontraster”

 • Mariekawaii skriver:

  gud vad vackra!! ÄLSKAR BLOM BILDER :D
  Blomman i mitten är min favorit

 • Mischy/Eva skriver:

  Välkommen hem. Trevliga bilder du tagit. Å blommorna är härliga.
  Trädgårdsmässan såg spännande ut.

  Kram

 • annie skriver:

  Åhh ljuvliga blombilder det här behövde jag få se å uppleva trodde ju våren var på G men nu åter snö å kallt värre ute.. älskar å se dina blomfoton.. tur du kunde leta upp gamla bilder om du nu inet inspireras av å fota i det gråmuliga väderleken.. .. jag fotar bara inomhus å då suddiga bilder..fniss.. längtar ut men inet idag ;9 må så gott hoppas vi får vår å sommar snart.. kram annie

 • Sofia skriver:

  Underbara blombilder Eva :)
  Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>