Eva's enkla bloggande

Utmattad

Har gått jätte bra att jobba idag men jag har haft en konfrontation med en annan på mitt jobb och blev helt utmattad efter det!

Men jag står för vad jag sa och vad jag gjorde. H*n ska inte tro att h*n kan göra vad h*n vill och jämt få sin vilja igenom! H*n ska inte få kör med mig och ska inte tro att h*n kan sätta sig över mig bara för att h*n har en högre position! Det kan h*n bara fet glömma!!!!!!!!

One Response to “Utmattad”

  • annie skriver:

    ojoj här var det hårda tag eva ..fniss.. men förstår dej.. bra om man kan reda ut med ett snack.. så vet amn vart man har varandra.. hoppas allt löste sig så du inet får problem efter er diskussion.. solen framme hos oss idag.. hinner kanske ta emd kameran ut en sväng ebror väll på vildjuren ;) må så gott ah en fin dag å helg kramar om dej ..å nuffekillarna ger varsina blötpussar :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>