vad är det? Jag har varit urdålig på att skriva här. Vilket min dotter påpekat väldigt mycket. Både här i bloggen plus att hon är på mig ;)

Vad har hänt då?…. Jo jag gick till högsta chefen och berättade min version av vad som hände när jag konfronterade den där personen. Jag ville bara att han skulle få veta min version av vad som hände och inte bara den personens version. Han sa att jag inte skulle tänka mera på det men att han förstod mig också. Mitt när vi sitte där och pratar så ringer telefon. Vi var så gott som klara så jag började röra på mig i stolen men chefen kollade vilket nr det var och sa ”Det är bara *** som ringer, h*n får vänta”. Det kändes lite skönt :)

Annars är det full fart på jobbet. Mycket att göra. Kommer skriva ett längre låst inlägg om det…

Hemma går Perre och drar på nån förkylning och nu har Malin också blivit förkyld. Jag börjar också känna lite i halsen…

Jag hoppas att jag inte blir mer förkyld än vad jag känner av just nu för jag vill gärna och åka och hälsa på en kompis som blev sjuk förra helgen och låg inne 3 dar på sjukhus. Hon är hemma igen men sjukskriven i 3 veckor och får inte anstränga sig. Jag kommer snart till dig gumman!!!

Idag ska jag åka till pappa och hälsa på. Det blir bara jag som åker för vi ska äta surströmming :) Ingen annan i min familj gillar det så då åker jag själv. Tar nog en tur förbi Väsby centrum då jag så sällan är där och det finns en massa affärer. Här hos oss finns det ju ingenting! Och de som finns har nästan bara små storlekar. Lindex har väl lite för större personer men annars finns det nada.

Nu på morgonen har jag varit med Frida på simskola. Hon börjar bli riktigt duktig nu. Skönt att vi äntligen tog tag i det och satte henne på simskola.

Nä, nu ska jag vara lite trevlig mot resten av familjen innan jag sticker iväg…

Skriver senare under låst inlägg….