Eva's enkla bloggande

Ikväll

ska jag vara med och anordna (eller hjälpa till, två personer har redan fixat allt det praktiska ) lite mingel för nattvandrarare. Det kommer att komma en föreläsare, Atle Johansson, och prata om ”hjälp jag har blivit med tonåring”. Det ska bli kul att höra vad han har och säga. Sen ska vi ju självklart informera om nattvandring. Tyvärr är det inte så många som är ute och vandrar just nu. Det skulle vara kul om det var fler.

Förr, förra fredagen var jag ute och dela ut info om det här i centrum. Det var ganska många då som sa ”ja, men det gör ju jag redan”… Det skulle vara kul att veta var dom går i så fall… För det är ju inte här i alla fall.

På jobbet är det full fart. Jag är ju som sagt med i projekt där vi till hösten kommer att byta system. Jag studerar och studerar vad jag ska uppdatera dom här numrena med och tycker att nu börjar jag få lite koll. Då dyker det upp nåt nytt på vägen och så faller jag tillbaka.

Nu kommer jag i alla fall att ängna det här 100% av min arbetstid annars kommer jag aldrig att hinna klart. Kimmo är väl insatt i det nu så det är inga problem. Det är bara så tråkigt att förarbetet är så förbaskat tråkigt! Jag måste verkligen sätta mig med mp3 spelaren och inte kunna höra nåt annat omkring mig för annars tappar jag fokus. Ska höra om jag kan få sitta hemma nån dag ibland och jobba med det här.

Ni som är med och försöker gissa staden jag har med i fototriss, här kommer svaret; Stockholm så klart!!!!

Ha en bra dag!

One Response to “Ikväll”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>