Eva's enkla bloggande

Planterat och solat

Är på landet och har det jätte skönt!!! Just nu sitter jag och dricker lite mouserande och surfar runt lite.

Men dagen har spenderats genom att plantera en hel säck med påskliljor. Perre tog hem massvis från jobbet. Så först satt jag och delade dom (satt ihop då dom varit i krukor) sen klippte jag av själva blommorna. Efter det grävde jag runt vinbärsbuskarna och sen la jag ner lökarna i jorden. Måste ha varit minst en 150 lökar jag fick ner. Hoppas nu bara att det blir fint nästa vår.

När jag slängde mig i duschen nyss såg jag att jag fått massvis med färg!!! Jag som inte brukar bli brun, knappt röd. Har redan börjat få en fin solbränna :)

Nu ska jag surfa runt lite och sen blir det nog Humorgalan ikväll. Min moster är ju med där så jag måste kolla lite. Hon är nämligen generalsekreterare för Unisef och brukar vara med när det är galor som  Unisef anordnar.

Ha en skön kväll allihop. Har tyvärr inte tagit några kort idag men hoppas jag får några tagna imorn…. Mellan handling och pyssling på tomten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>