Eva's enkla bloggande

Födelsedag

Japp idag fyller jag år :)

Kimmo köpte blommor och gav mig på jobbet. Tack snälla du! Så här fint såg det ut på mitt bord hela dan.

När jag kom hem fick jag ännu mera blommor av Perre och barna. Plus ett presentkort på pedikyr och en duschtvål.

Sen kom Sofia med ännu mera blommor. Tack snälla du!

Jag skulle göra en maräng tårta tänkte jag. Hade köpt färdiga bottnar och la vanljkräm och sylt emellan. När jag skulle vispa grädden hände absolut ingenting. Så jag tog ”spray-grädde” istället. Var jätte fint i början. La massvis med jordgubbar uppepå. Men sen hände nåt…. Grädden började flyta ut och ju längre tiden gick (även i kylskåpet) så smälte grädden mer och mer. Till slut såg det ut som en enda stor röra bara. Inte så aptitligt alls. Men den var god. Det kan Sofia intyga.

Alltså, använd inte spray grädde till tårtor!

2 Responses to “Födelsedag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>