Idag hade jag tagit ledigt för jag skulle på återbesök hos en läkare på Norrtälje sjukhus. Kl 11.30 skulle jag vara där så det var ju ingen idé att åka in till jobbet först och eftersom jag inte visste hur lång tid det skulle ta så var det lika bra att vara ledig efteråt.

090806-01

När jag kom fram till Norrtälje var det som alltid kö. Jag förstår att det kan vara kö vid rusningstid men mitt på dan?!?!?

090806-02

När jag låg inne för nån vecka sen var jag i nya sjukhuset men nu skulle jag till gamla. Jätte mysig byggnad.

090806-03

Det var en otrolig trevlig läkare jag fick träffa. Han ritade och berättade hur gallblåsan sitter och vad som hänt i mitt fall. Jag fick också veta att stenarna var 25 mm stora. Inte undra på att det gör ont då! Sen undrade han om jag kunde komma nästa fredag redan!!! Självklart sa jag ja :)

090806-04

Jag fick sen gå och ta prover och träffa narkosläkaren så att allt skulle vara klart när jag kommer nästa vecka. Jag kommer att läggas in på torsdag eftermiddag/kväll och sen blir operationen kl 8 på fredag morgon. Sen får jag tydligen stanna kvar till söndag. Om det blir den ”enklare” operationen (titthål) så blir jag sjukskriven ca 1 vecka. Förhoppningsvis blir det den men han kunde inte garantera det. Utan det får han se när han öppnat upp och kikat in. I värsta fall blir det den större operationen… Får se det när jag vaknar sen efteråt…

Just det, i väntrummet fanns det en ganska häftig tavla.

090806-05

Dom samlar tydligen på alla drag som folk kommer in med som jag misstänker har suttit både i händer, huvud, ryggar m.m. :)

När jag kom hem så hade Perre tagit ledigt halva dan och han och barna packade ihop sig och åkte till landet. Jag måste jobba imorn så jag får ta bussen upp efteråt.

Messade Sofia och undrade om hon hade lust att äta sallad med mig ute nånstans och det ville hon absolut :)

Vi åkte iväg och köpte varsin avokadosallad som är så otroligt god!

090806-06

Vi åkte ut mot Elfvik och satte oss vid vattnet. Kan man ha bättre utsikt när man äter middag?!?!?

090806-07

Tvärs över vattnet ser man Yasuragi som jag var på i höstas med min grupp på jobbet.

090806-08

Du kan se bilder därifrån här. Då tog jag ju bilder mot Lidingö.