Eva's enkla bloggande

Inget blev som det skulle

Vissa dar blir det bara inte som man har planerat.

Igår (fredag) var allt planerat in i minsta sekund. Trodde jag. Jag hade inte med mig träningskläder för jag visste att jag inte skulle hinna träna nåt men nu i efterhand hade jag hunnit med flera pass…

Malin skulle komma hem från Gotland och vara vid cityterminalen vid ca 17-17.30 men vid 9 skickar hon sms där hon säger att båten är försenad och att dom inte kommer att vara i Nynäshamn förrän vid 19.30 istället för 16.10. Ringde upp henne direkt och fråga vad som hänt. Det visade sig att turen var inställd på grund av för hårt väder. Så dom hade blivit ombokade till nästa tur. Som tur var fick dom stanna kvar på Boda Borg en stund till.

En timme sernare får jag sms från Anna som jag skulle träffa på lunch då hon kom till Stockholm där hon säger att hennes tåg är 1,5 timme försenat och att vi inte skulle hinna med lunch men en fika kanske i alla fall.

Hur kan man ha sån otur att båda ”stora” sakerna blir försenade på samma gång?

Hade kontakt med Malin under hela dan, gick sms fram och tillbaka om jag skulle hämta henne eller inte vid cityterminalen. Men det blev så till slut i alla fall.

Jag kom först i alla fall iväg på snabbfika på centralen med Anna vid 14-tiden. Jätte kul att träffa henne efter så många år. Synd bara att det blev så kort. Hoppas att vi kan träffas igen senare nån gång.

Jag hade ju som sagt planerat att stanna kvar tills Malin kom till cityterminalen men då hon var så mycket försenad så kändes det dumt att sitta ensam på kontoret i så många timmar så jag åkte hem.

Hade jag haft träningskläder hade jag kunnat gå och tränat under tiden…

Just det, Malin skickade också ett sms 3 minuter innan båten båten skulle gå att dom var på båten men inte deras packning. Ringde upp henne och fick veta att taxin inte kommit med all packning i tid till avgången. Utan istället kommer all packning att flygas upp istället idag. Då vi bor närmast skolan så hade Malin sagt till att den kunde komma hem till oss så blir det lätt för alla att hämta den och ingen behöver vänta tills på måndag.

Strax innan jag skulle åka in och hämta Malin så ringer det en man från Gotland Taxi och undrar om jag hört vad som hänt. ”Jodå” sa jag, ”jag hörde att den skulle komma hem till mig imorn?” ”Det stämmer” sa han, ” den kommer med taxi hem till er vid 12-tiden” Jag frågade hur mycket packning det var och fick till svar ”30 väskor ungefär”?!?!?

Så jag måste nu på morgonen försöka städa undan i nåt hörn här så att jag får plats med allt. Jag lovar jag ska stå på span här när taxin kommer och fota. Kommer nog se kul ut.

När jag hämtat Malin så pratade hon oavbrutet hela vägen hem :) Hon hade haft så kul och ville inte att det skulle ta slut. Det var så skönt att höra! Det här var första gången hon varit så långt hemifrån och därför kändes det så skönt att allt hade varit lyckat. När vi sen kom hem satte vi oss och mös i soffan och kikade lite på film.

Nu ska jag strax sätta fart och fixa plats för alla väskor och sen tror jag nog att jag i eftermiddag ska ge mig ut på en promenad i hög hastighet så jag får lite träning i alla fall…

Återkommer med kort senare på alla väskor :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>