Eva's enkla bloggande

Fredagen var

lugn på alla sätt. Hade det faktiskt ganska lugnt idag också på jobbet. Håller på med ett process-schema i Visio. Jag har aldrig gjort nåt sånt förut och än mindre använt det programmet. Så det går inte så fort ;) Men jag lär mig massvis plus att jag kanske äntligen förstår alla förlopp med vissa filer på jobbet. Vi ska byta en leverantör så det är därför jag ska speca ner hur det är idag inför möte med dom på måndag.

Skrev i min veckorapport till K att jag har blivit kallad till ett möte den 30 december kl. 8-10 och jag tror t.o.m. att det är i Finland men att jag avböjde det. Fick på kvällen svar från honom där han undra om jag skrivit fel eller om det verkligen var sant att nån kallat till möte. Tog en printscreen på kallelsen och skickade. Hoppas verkligen att han tyckte att det var okay att jag avböjde det…. För det första är jag ledig den dan och inte har jag lust att åka över till Finland dan före nyårsafton. Nä, vill dom ha möte får dom ta det veckan före jul eller efter nyår.

På kvällen blev det lugnt med färdigköpt mat (Thai) och sen Idol. Satt och tänkte precis när det började att jag nog inte har några direkta favoriter men jo det har jag konstaterade jag. Reza och Erik är min favvisar helt klart.

Idag ska Malin och jag åka in till stan. Det är en gymnasie mässa på Sveavägen som hon ville kolla på så det är bara att åka in. Jag är absolut inte avundssjuk på henne just nu. Det är inte lätt att välja till gymnasiet. Inte katsingen vet en 15-åring vad dom vill bli när dom blir stora! Jag som är över 40 vet ju knappt det ;) Det lär bli många mässor närmsta tiden för oss. Det är även stora mässan i Älvsjö nu i mitten av november och den ska vi absolut åka på.

Annars har vi inte några direkta planer för helgen. Hade varit kul att träffa Sofia men jag tror hon jobbar nästan hela helgen så det får bli en annan dag….

2 Responses to “Fredagen var”

 • Sofia skriver:

  Hej gumsan! Helt rätt, jag jobbar i natt – börjar klockan 12:00. Så jag sitter här och laddar. Håller med dig om Gymnasiedjungeln. Sara får alla papper NU först. Ett år för sent. Vi fick inget förra året. Hon började ju som sagt ett år tidigare i skolan när hon var liten så allt blir förskjutet. Kram kram.

 • Lotta skriver:

  Hej gumman
  Jag hittade tillbaka till dig:)
  Nu jäklar ska vi peppa varanndra. Vill också berätta Emelie valde Jensen ”Västra” gymnasiet, hon är jätte nöjd
  Kramis och kämpa vidare Nu är det vi som ska va: beach girl-2010

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>