Eva's enkla bloggande

Julledig!

Nu känns det så skönt! Jag är ledig! Ända tills den 4 januari. Det enda jag måste är att jag måste skicka några filer imorn bitti och sen den 30-31 har vi en fakturering jag måste sköta om. Men allt det gör jag hemifrån så det är inga problem.

Mina planer för imorn är att åka till Willys och handla direkt när dom öppnar på morgonen och sen till bolaget och handla lite snaps.

Under dan gäller sen att göra iordning Janssons frestelse och skinka. Det ska bli jätte gott att äta en skinkmacka imorn kväll. Det är tradition för mig. Tjuvstarta smakningen innan nån annan. Laxen har jag lagt för gravning ikväll så den hinner bli klar.

Jag orkade inte laga middag idag så vi var ner till restaurangen som ligger precis bredvis oss. Jätte gott och skönt att slippa laga mat. Nu ska jag planera mina inköp och sen kanske en film eller så innan det är sovdags.

One Response to “Julledig!”

  • Sofia skriver:

    Hej gumman :) Jag hade gärna fikat med dig, men jag kände mig lite stressad för Gunilla skulle komma till mig. Vi får ta en fika framöver ändå tycker jag :) Nu ska jag först jobba i tre dagar. Stor kram och god jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>