Eva's enkla bloggande

Julmat inhandlad

Så nu är all julmat inhandlad. Det var jätte skönt att åka ner tidigt och handla för det var verkligen inte många där. Helt ensam var jag inte men det var inga köer och ingen trängsel och det är nåt jag verkligen avskyr när man ska handla.

Vet inte om det är för att jag själv ju har jobbat i butik och bara avskyr denna stress och grinighet som tyvärr kommer fram på många då dom ska handla vid stora helger.

Nåt jag däremot gillar att göra när jag handlar, det är att ställa varje lite vara på rad och vända dom åt rätt håll. Både för att jag vet att det underlättar otroligt för den som sitter i kassan men också för att lite grann ”reta” kunderna bakom mig. Det tar ju lite längre tid att vända alla och när folk är stressade och inte jag själv då är det lite kul att retas ;)

Nu ska jag strax åka iväg till bolaget och inhandla lite snaps till sillen. Den kan man ju inte vara utan på julen eller hur :)

2 Responses to “Julmat inhandlad”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>