Home » Fetaostfylld köttfärslimpa

Fetaostfylld köttfärslimpa

4 port

  • 800 g köttfärs
  • 150 g fetaost
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 2 ägg
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 gula lökar
  • (10 oliver utan kärnor)
  • Salt och peppar
  1. Värm ugnen till 175 grader. Tärna paprikan och hacka löken. Blanda grädde, ägg, kryddor i en skål, blanda i köttfärsen till en jämn smet
  2. Smula i fetaost, lägg i det tärnade paprikorna, hackade löken (och oliver) i smeten. Lägg över i en ugnsfast form. Ugnsgrädda i 30-40 minuter

Det här gjorde jag till middag och idag och det var så otroligt gott! Serverade med potatis och sen en mozzarellasallad.

Kändes inte alls lika mastig som vanlig köttfärslimpa plus att det faktiskt är ett GI recept som jag hittade i bilagan till Expressen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>