Var på första push (body-pump) passet igår. När jag vakna i morse kände jag lite i axlar och mellan skulderbladen. Men framåt eftermiddagen började det kännas på framsidan av låren. Och nu vill jag inte resa mig eller sätta mig. Gör så j***vla ont i benen!!! Men det priset får man väl betala när man tränar. Det är bara att gå på det igen imorn. Är ett pass imorn vid 12-tiden som jag tänkte vara med på. Men kan jag inte gå så får vi se. Kanske bara blir en promenad på löpbandet…

På jobbet sätts jag på prov just nu. Kimmo är ju bortrest och det har varit struligt med våra servrar och filer. Och det dyker upp saker som jag inte är 100% säker på men hittills har jag nog lyckats lösa det mesta. Så jag kanske är bättre än vad jag trodde… Kul är det i alla fall.

Just nu sitter jag och slappar framför tv:n och stickar. Håller på med ett par sockor åt en jobbarkompis som ska ha barn snart. Stickar helt på känn då jag inte hittar nåt riktigt bra mönster att följa men det blir nog bra :) Ska skicka dom till henne sen. Hon flyttade nämligen till Malmö precis innan jul så jag har inte heller sett magen på ett tag. Skickade iväg ett sms idag men inte hört nåt än. Tänkte att hon kunde skicka ett kort så jag får se hur hon ser ut :)