Efter lite tänkande så har vi bytt bild till tapeten. Det får nog bli den här istället.

Den andra blir nog för mycket rött. Tanken var att det ska vara mycket kontraster och då blir det bättre med mycket svart runt om. Självklart kommer inte pinnen att vara med. Den ska jag klona bort. Sen sitter jag även och försöker få det gröna på stjälken att bli mera neongrönt men jag får inte riktigt till det…

Just nu känner jag mig inte pigg alls. Har vaknat massvis med gånger inatt, har ont i halsen och ont i huvet och har drömt mardröm om att jag har gjort ett galet fel på jobbet. Måste kolla det direkt när jag kommer dit…

Igår skulle jag gått på vattenaerobic hade jag tänkt, men så skulle jag ta fram baddräkten och konstaterad att den ligger kvar på landet!!!! Får ge mig ut och köpa en ny idag eller imorn. Malin vill också följa med och hon har bara bikini med trekants-överdel och det kan hon inte träna i, så det får nog bli en baddräkt och henne också. Eller i alla fall en bikini som ”döljer” och håller inne lite mera. Så ska hon handla så blir det nog inte förrän imorn då vi kan åka in till stan tillsammans..

Nu ska jag sätta fart och göra mig iordning för jobbet…