Inte en helt vanlig dag kan man väl säga. Började dan med att gå iväg till gymmet. Gick och SPRANG i över 40 min. Duktiga jag *klappar-mig-själv-på-axeln*

Sen när jag kom hem kollade jag in på facebook då jag hade kommenterat en kompis status och ville se om hon svarat. Så här hade hon skrivit på morgonen när jag var in:

Bihåleinflammation, huvudvärk, ont i hela kroppen…MEN….idag är en dag som jag inte kan missa så det är bara att proppa sig full med värktabletter och c-vitaminer! Vilken dag det kommer bli! :)

Jag kunde inte låta bli att kommentera och undra så jag skrev:

oj, måste vara nåt extra spännande om du gör så. Vad ska ske? Kram

Nu när jag kom hem hade jag fått ett meddelande där det stod:

God morgon! Om du vill och har tid så vore det jättekul om du kom till Breviks kyrka klockan 16.00 idag så får du se vad jag ska göra ;) Kramar Marina

Vilket gjorde mig jätte nyfiken så klart. Jag vet ju att hon sjunger i gospelkör så jag tänkte att det kanske var att hon skulle sjunga solo på en konsert och därför bestämde jag mig för att jag måste ju åka dig.

Kommer dit och kliver in i kyrkan och möts av folk som är uppklädda. Det kom fram en kvinna och gav mig en psalmbok och ett papper. Då sa jag att jag skulle träffa Marina här. Ja, svarade hon. Du ska vara med på hennes bröllop. VA?!?!? nästan skrek jag. Så helt plötsligt var jag alltså på bröllop?!?!? Vilken himlans tur att jag alltid har kamera med mig :)

Tack snälla för att jag fick vara med!!!

Det var ett så otroligt fint bröllop för det var lite annorlunda på det sättet att hennes gospelkör sjöng så många fina sånger. Och avslutningen var ”The time of my life” från Dirty Dancing.