Den här veckan har det varit full fart. Vi har haft besök från England och USA. Vi ska nämligen byta ett av våra system (IGEN!!!) men den här gången är jag inte lika inblandad i projektet på samma sätt som förra gången (tack gode gud för det!) Nu behöver jag ”bara” lära mig systemet, Kimmo står för resten av organiseringen :) Det är egentligen inte ett helt nytt system utan en uppgradering av det vi har så man känner ju igen sig som tur är. Men det här är mycket mera användarvänligt både ur användar synpunkt och mycket trevligare att titta på. Det nya är webbaserat och är mycket, mycket fräshare.

Kenny från Glasgow kom över och det var jätte kul att träffa honom igen. Det var ju ett år sen sist då jag och Kimmo var över. Det var även jätte kul att få träffa Bill från USA som jag haft mycket mailkontakt med. Han var precis så trevlig i verkligheten som jag uppfattat honom i mailen. Nu blir det ju ännu lättare att maila och kanske t.o.m. ringa om det är nåt jag undrar över. Han är också en sån person som man kan skicka ”skojiga” mail till, ni vet såna som innehåller roliga bilder m.m. ;)  På tisdagkvällen gick vi ut och åt middag hela gänget (nä, en person var inte med för han låg på hotellet och var magsjuk, stackaren). Vi gick på Grill. Jag har aldrig varit där förut så det var kul att äntligen få göra det då Kimmo alltid pratar gott om det stället. Men ska jag vara riktigt ärlig så gillar jag nog Glenfiddich Warehous bättre ;)

Bill berättade att han hade en exakt likadan docka hemma så han bad att jag skulle ta kort på den så han kunde visa hemma. I bakgrunden Bill och Kenny.

Kimmo och Nick

Bill och Kenny

Terry

Menyn

Kimmos förrätt som jag inte kommer ihåg vad det var…

Kennys förrätt… vet inte vad det var heller…

Vi övriga åt Toast Skagen

Jag tog Oxfilé (hängmörad i 24 dagar) till huvudrätt. Den serverades med en liten grönsallad och pommes.

Kimmos huvudrätt….

Ett kort till på Bill med dockan

onsdagen mötte jag upp Sofia vid Odenplan och så gick vi till Ljungqvist garn och köpte på oss lite mera garn… Undrar vad det ska  bli av det… Kan väl inte vara sockor va ;)

Torsdagen var det otroligt skönt att smita lite tidigare och sen veta att man är ledig i 4 dar!!! Så helt underbart skönt! På vägen hem åkte jag och hämtade ut mitt nya modem från Comhem. Ringde i lördags och ”klagade” på att jag inte kan titta på youtube klipp eller SVT Play. Tjejen jag pratade med bad mig göra en koll med bredbandskollen och det visade sig att jag bara hade 8 istället för 24Mbit som jag betalar för. Hon var jätte trevlig och sa att hon skulle skicka ett nytt modem på en gång och som även hade trådlöst uppkoppling. Satte igång på fredagmorgonen och kopplade in det och allt funkade bra förutom att telefon inte fungerade. Provade att starta om flera gånger men inget hände. Till slut ringde jag Comhem från mobilen och då visade det sig att dom måste skicka över lite signaler så killen jag pratade med gjorde det och sen funkade telefonen också :) Gjorde test med bredbandskollen och nu har jag 24Mbit :) Toppen härligt!

Idag blir nog en ganska lugn dag. Ska fixa lite påskmat. Men vi har bestämt att vi håller oss till ägg, lax, janssons frestelse och skinka. Det räcker med det. Kanske jag ger mig ut på en promenad med kameran. Det är ju så fint väder :)

Just det, träningen går det inte alls bra med. Knät låser sig nästan varje dag. Det kan vara när jag går som vanligt eller om jag ska sätta mig ner eller när jag bara står. Fattar inte varför jag måste ha det så här!!!! Var i alla fall till min husläkare i tisdags morse och hon skickar en remiss till Stockholm Ortho Center där jag operarades sist så får jag hoppas att dom kan ta emot mig så fort som möjligt. Jag vill komma igång och träna igen! Det känns inget kul när det blir så här. Jag som hade kommit igång så himlans bra!

Nu önskar jag er en riktigt trevlig påsk!