Eva's enkla bloggande

Landet och sjukhusbesök

Haft en jätte skön helg på landet :) Både Malin och Frida hade med sig varsin kompis och det har fungerat jätte bra. Måste säga att jag nog märkte av 4 barn mindre än 2. Dom underhöll varandra så bra och hade hela tiden nåt att göra. Fler såna helger tack :)

I fredags skulle brorsan ta med pappa på ett läkarbesök då han har känt sig trött och orkeslös plus att hans fötter svullnat upp. Det slutade med att pappa fick åka till Danderyd och blev inlagd. Hans blodvärden var så dåliga att behövde blodtransfusion (heter det så?) 3 påsar blod fick han på fredagnatten och sen har han fått en omgång järn också. Dom röntgade lungorna men kunde inte utläsa om dom var okay eller inte så pappa får stanna kvar några dar in i den här veckan för större utredning. Han ska göra skiktröntgen av lungorna, gastroskopi och colosskopi.

One Response to “Landet och sjukhusbesök”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>