Eva's enkla bloggande

Gick bra

med mötet. Blev inga jätte jobbiga diskussioner (tyvärr brukar det ofta bli det på landet) och nu är jag kassör?!?!

Hur det ska gå vet jag inte, men jag får väl göra mitt bästa. Tyvärr är det som så att vi är 22 tomter men ingen vill vara med och engagera sig i föreninge. Men komma med synpunkter och klaga det kan folk.

Nog om det, idag ska jag knalla över till Helena och prata lite innan vi åker hem. Resten av familjen sover för fullt och lär göra det x antal timmar till. De sover alltid länge. Jag vaknar tidigt och får massvis med timmar för mig själv på morgonen vilket jag bara älskar :) Är inte en pratglad människa direkt jag vaknat ;)

Nästa helg blir det inget landet för mig. Perre får åka ensam med barna. Det lär bli massvis med jobb för mig. Vi byter ett av våra system på fredag och då lär det bli en massa testning under helgen för att se att det fungerar.

I övrigt i veckan som kommer så lär det också bli en del övertid. 2 personer från USA kommer hit imorn bitti, varav den ena stannar i 2 veckor för att se att allt fungerar som det ska med systemet. Så på måndag blir det middag med dom 2. Kimmo och jag ska med ut, sen vet jag inte om Annika och Thomas följer med…

På tisdag ska vi till Gröna Lund med jobbet och ha 5-kamp. Det lär nog bli kul.

Just det, imorn kommer jag ”smita” från jobbet en stund och fixa mina naglar. Tänkte skippa lunchen och åka dit istället (har tid kl. 14.00) och sen tillbaka till jobbet. Borde funka bra…

Jag har inte skrivit nåt mera om pappa kom jag på… Han är hemma igen. Dom hittade ingenting i mag- och tarmundersökningarna men däremot i ena lungan. En tumör. Men dom vet inte om den är elakartad eller god än. Han har fått remiss skickad tilll KS för test av det…. Känns lite jobbigt om jag ska vara ärlig. Tänk om jag kommer mista bägge mina föräldrar i lungcancer….

Jag vet att den dan pappa kommer att gå bort så kommer jag gå under också. Har alltid stått pappa närmast och bara tanken på det får mig att rysa inför den dan….

One Response to “Gick bra”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>