dagen på raden… Jobbade 10-19 på lördagen och 9-17 på söndagen. Lite trött var jag igår kväll. Men nu efter lite sömn känns det okay igen. Vi blev i alla fall klara med testandet och idag är vi live med nya system för 2 länder. Känns jätte skönt! Dom andra 2 blir nog efter semestrarna.  Vi får se hur det går idag när dom ska jobba i den nya miljön. Jag håller tummarna att alla kommer gilla det. Visst det kommer säkert kännas jätte annorlunda första dagarna. Men som med allt annat så brukar man ju komma in i nytt ganska så snabbt ändå. Håll tummarna för oss! Är uppe lite tidigare än vanligt idag då vi, Kimmo, jag och Bill, bestämde att vi ska vara på jobbet lite tidigare än vanligt och bara checka av att det verkligen fungerar idag också plus att det är ju bra om vi är där när dom första kommer ;)

Bjuder på en låt idag, visst den är väl inte ny precis men jag gillar den :)

Taio Cruz – Break Your Heart ft. Ludacris

Nej det blir 2, den var så fin i kyrkan i lördags

Agnes & Björn Skifs – When You Tell the World You’re Mine