Har varit dålig på att uppdater. Men det har varit mycket senaste tiden.

Häromveckan var det lite kul. Fick ett paket till jobbet från Bill i USA. När jag öppnade det så var det massvis med godis!!! Nu var inte allt till mig, utan jag skulle dela med mig till dom andra på jobbet. Men det var en kartong med brownie-mix och den var till mig :) Jag har inte bakat dom än men ska nog göra det imorn.

Men det som var allra roligast var tröjan till Malin, en riktig NHL-tröja från Philadelfia, USA. Passade bra gjorde den också.

Tack snälla Bill!

Igår var Sofia och jag in till stan en runda. Jag skulle köpa en dia-scanner och sen knallade vi runt lite. Blev en fika/lunch också på ett mysigt kafé. Vi åt varm smörgås med mozarella och tomat och drack kaffe.

Jag satt sen och scannade in lite kort men jag kan inte bestämma mig om jag tycker att den är bra eller inte…

Pappa in action

Brorsan och jag