Eva's enkla bloggande

Mössa + 1 fingervante

Tog en liten ”mellan-stickning” med en mössa då jag konstaterade att jag behövde en åt mig själv. Hade vitt garn som jag köpte i somras så det var bara att leta fram det.

Sen tänkte jag att det var dags för nåt lite ”knöligare” så det fick bli fingervantar. En vante är klar och nästa är påbörjad. Måste säga att jag faktiskt är väldigt nöjd med den för att vara första gången. I mönstret stog det att man skulle sätta alla maskorna på en tråd när man sticka fingrarna men redan efter första omgången tyckte jag att det var jobbigt att flytta över fram och tillbaka så sen lät jag maskorna sitta kvar på stickorna. Lite trångt blev det men det funka :)

2 Responses to “Mössa + 1 fingervante”

  • aliel skriver:

    Förstår att det var himla pilligt att fästa alla trådar. Men de ser himla fina ut fingervantarna :-)

  • Sofia skriver:

    Du är verkligen duktig! Nu när jag har provat på tumvantar måste jag nog ändå säga att jag är mer förtjust i sockstickning. Fråga mig inte varför :) Känns så bara. Ses i morgon! Kram kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>