Igår var jag på Ortopedmottagningen på Sabbatsberg med min hand. Men det gav absolut ingenting. Han tryckte på 2 ställen på min hand och konstaterade att jag hade nån förträngning men att jag hade för lite ont för att kunna göra något. ”Det är bara att vila”. Det har jag ju för fasiken gjort i flera månader redan!!!! Han gav absolut inget förtroende alls. Han satt på ett så otroligt långt avstånd och verkligen gav intrycket att ”dig vill jag inte hjälpa”. Jävla idiot! Aldrig mera att jag åker till honom!

Idag är det Danderyd som gäller. Ska göra datortomografi av buken. Ska vara där 8.30 och dricka kontrast i 2 timmar. Det är inte gott så det lär väl bli en pärsh. Men, men det kan jag stå ut med bara dom hittar nåt så jag blir av med problemet i magen. Pallar inte det längre.

Sen är jag ledig resten av dan. Tog ut en avtalsdag idag. Om jag orkar så kanske Malin och jag ska åka in till stan. Men det beror helt på hur det känns efter röntgen.

Jag har scannat in en massa kort på pappa och har en hel del texter liggande men jag har inte orkat fylla på något här än. Ska försöka börja i helgen. Men så fort jag tänker det så börjar jag bara gråta så jag vet inte om jag är redo än…. FAN VAD JAG SAKNAR DIG PAPPA!!!!!

Jag ska garanterat åka och tända ljus i helgen för pappa på kyrkogården!