Eva's enkla bloggande

Tidig morgon…

Fick lov att ha klockan på ringning kl. 5 idag. Ska träffa en kinesiolog kl. 7 på Birger Jarlsgatan och för att hinna måste jag åka redan kl. 5.56 bussen hemifrån. Bussen går bara 1ggr/halvtimme. Annars kommer jag för sent…

Försökte ringa och få svar på datortomografin igår men svaret har inte gått från röntgen än så doktorn har inte fått det…. Men provar i alla fall att ringa till kirurgen idag, kanske han kan skynda på svaret lite ;) Vill veta nu vad röntgen sa…

Efter jobbet idag blir jag kvar en liten stund på kontoret då det är ‘öl-kväll’ där. Tänkte inte bli långvarig men en liten stund i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>