Helgen har till stor del bestått av forsättning av inscanning :) Men jag tog en paus och åkte med Sofia till Lidingö museet och sen till medborgarskolan. Det var ”kulturnatten” här på ön och dom visade massa olika handarbeten. Museet var väl sådär men medborgarskolan var riktigt kul. Om inte annat för att det var så trevlig personal där. Det satt ett gäng där som skulle sticka en gemensam lång halsduk men Sofia och jag kollade bara runt och gissade på hur många knappar det fanns i en burk. Man kunde vinna 250:- på Ulligt och det skulle ha varit kul. Tyvärr har jag inte fått något samtal än så jag vann antagligen inte…

Igår åkte vi in och åt middag på TGI Fridays vid Stureplan. Det var vår lilla ”fars-dags-present” till Perre. Jätte gott men oj vad mätt jag blev.

Perres förrätt, champinjoner.

Barnen och jag åt bruschetta

När vi kom hem så tittade Perre och jag på senaste Irene Huss. Lite besviken blev jag. Det verkar som om varannan film är dålig och varannan bra. Den här var tråkig helt enkelt.

Men det ”roligaste” var att jag kunde sticka igen :) Nu när jag äntligen inte har ont längre i armen så har jag börjat sticka lite försiktigt. Det första jag ska göra klart är tröjan till Malin. Hon har väntat så länge på den så den bara måste bli klar nu. Har en massa roliga sock-garner liggande men har bestämt att jag inte får röra dom förrän tröjan är klar. Så det gäller att sticka på nu så jag kan hugga in på alla sockgarnen sen :)