Idag hade A och jag bestämt att vi skulle äta lunch tillsammans. Vi knallade iväg och köpte…

varsin macka. Det finns ett jätte bra ställe på Vasagatan där det är jättebilligt med jätte stora mackor och jätte stora sallader.

Sen knallade vi iväg och satte oss vid vattnet och åt dom och snackade.

A försökte mata några fåglar men dom var inte så intresserade *konstigt*

Efter jobbet åkte jag iväg till Globen för att hämta mina

biljetter till Mamma Mia

Jag beställde biljetterna i julas och nu äntligen är det dags!!! Jag ska gå med H som jobbat på mitt jobb förut men numera är hos en konkurent.

Efter att jag hämtat ut dom tog jag en runda in i Globen shoppingcenter. Det är inte ofta jag är där så det var lite kul att bara traska runt. Gick förbi en EA Games butik och tänkte att jag chansar igen. Jag vet inte hur många butiker jag har letat i efter buzz-kontroller. Frida fick ett spel i julas men det var utan kontroller så enda gången hon har kunnat spela är när hon fått låna såna av R.

Och tänk det fanns!!!! Okej, begagnade men vad gör väl det. Huvudsaken att dom funkar!!! Jag kan säga att jag blev väldigt populär när jag kom hem med dom ;)

Kikade in på min jobbmail nu på kvällen och har fått mail ang en återbetalning som England ska göra. Jag har rett ut det hela redan förra veckan så jag förstår inte varför dom tjatar igen om just den?!?!?! Läser dom inte mailen?!?!?!

 Men men, jag ska vidarebefodra just det mailet när jag kommer till jobbet i morn bitti.

Sen såg jag att jag glömt att säga till att vi skulle skjuta på den finska billingen tills imorn. K hade fått mail om den med förfrågan om dom skulle köra den ikväll. Känns jättepinsamt att jag glömt att maila om det *skäms*

Hade tänkt att jag skulle ha en skön myskväll ikväll men icke då. Jag måste åka och lämna in både min och Malins mobiler på lagning. Hennes har slutat att låta när den ringer och min stänger av sig med jämna mellanrum. Min har redan varit inne en gång i våras så jag undrar vad som är knas?!? Jag skulle helst vilja ha en ny om det ska hålla på så här. Men jag får väl testa och lämna in den först en gång till. Funkar inte det så SKA jag ha en ny.

Men det jag skulle komma till var att jag skulle försöka få över alla Malins bilder till min data så att vi kan lägga tillbaka dom sen och det var inte det lättaste. Hon har tappat bort cd-skivan så jag kunde inte installera nåt ordentligt. Och när jag kopplade in datakabeln så blev det bara en ”musikenhet” istället för en mobil. Så det slutade med att jag fick lov att skicka över alla hennes bilder via bluetooth till min mobil för att sen få över dom till datan?!? Jag höll på i över 2 timmar med det här *grr*

Nu ska jag kika runt lite på lite hemsidor och sen är det sova som gäller.

Godnatt