Idag ville K skicka mig till Guatamo (tror fängelset i USA heter så) på 15 år….

Jag upptäckte igår att jag fått in 2207,70 på mitt konto. Förstod inte vart dom kom ifrån eftersom det inte stog nåt vettigt på kontoutdraget. Stod bara 72500…. Så jag ringde min bank idag för att försöka få hjälp och ta reda på vad det var. Först såg han på banken bara att det stod att det var en bankgiroutbetalning och sen ett klockslag. Hjälpte ju inte så mycket. Men han fortsatte att kolla lite mera och kom sen fram till att det var ett företag som heter A…. (vill inte skriva här vad mitt jobb heter och det hoppas jag ni respekterar) Jaha sa jag bara, ville inte säga att jag jobbade där för det kändes bara pinsamt. Men jag fattade bara mindre. Vad jag vet så ska inte jag ha några pengar från jobbet den 18:de i en månad… Tackade för hjälpen och började undersöka om det hade nåt med mina försäkringar jag har på mig själv och mina barn. Men dom såg helt okay ut i systemet. Gick sen till M som är ekonomiansvarig. Hon började kolla på alla bankgiroutbetalningar och mycket riktigt där fanns mitt namn och den summan. Nu fattade jag ännu mindre. Sen kom vi att tänka på att det kontot bl.a. har att göra med AMEX räkningar. Då kom jag på att jag precis gjort en räkning på mitt AMEX kort. Gick tillbaka till mitt bord och letade reda på den senaste (tur att jag alltid tar en kopia åt mig själv) och mycket riktigt det var precis den summan. Jag hade lyckats ta fel formulär och fyllt i. Istället för en korträkning så hade jag gjort en kontant räkning.!!!!

Lite otroligt är det att dom i England inte har reagerat när utskriften från AMEX låg med, men tydligen har dom noll koll där borta. Kände mig jätte dum och tänkte att jag måste ju fixa det här så det blir rätt. AMEX kortet står ju personligen på mig och den hade ju alltså inte blivit betald. Inte bra.

Mailade England och berättade hur det var och det kommer att lösa sig. Måste göra om hela räkningen. Och betala tillbaka pengarna så ska det vara löst.

Men när K fick höra det så var han snabb då och kalla mig för förskingrare och att jag borde sitta i fängelse  HA HA HA. Men men ett gott skratt gjorde bara att den här dagen har gått bra.