Jag har haft en underbar helg!!!

Stack från jobbet vid 12 i fredags för att åka och hälsa på Anneli som bor utanför Karlstad. Vi har inte träffats på 11 år räkna vi ut men pratat med jämna mellanrum.

Anneli kom och hämtade mig vid busstationen i Karlstad (ja, jag tog bussen. var bara en resa på 4,5 timme) och sen åkte vi ut till henne. Hon bor några mil norr om Karlstad mitt ute på landet.

Ett jätte mysigt och lagom stort hus. Och en stor härlig tomt.

Vi hade massvis att prata om och tittade på kort. Jag hade med mig en del i datan och hon visade sina kort

Efter ett tag kom vi på att vi kanske skulle äta lite så vi dukade fram räkor och kex. MUMSIGT! Sen fortsatte vi och tjôta ett bra tag till. Om ni undrar så hade hennes ”gubbe” och dotter stuckit iväg över helgen så vi fick sitta själva och ha det mysigt. Gulligt av dom tycker jag.

På lördagmorgonen när jag vaknade stog dessa två utanför på tomten. Dom hörde när jag låste upp dörren så dom hade stenkoll på mig.

Men efter ett tag sprang dom till skogs…

Vi tog en promenad i skogen och skulle plocka svamp.

Och det fanns massvis!!!

Motsvarande mängd hittar jag knappt på hela sommaren/hösten på landet.

 

Senare tog vi en till promenad för att jag skulle få sen sjön bland annat och så gick vi förbi hennes svärfar. Vi stog och pratade en stund och mitt i allt fråga han om vi ville ha en whisky. Anneli tacka ja och jag fick en blank en istället. Det måste vara ett Karlstad fenomen. Aldrig att jag fått promenad snaps när jag varit ute och gått förrut ;) Men det var bara trevligt.

När vi senare satt och rensade svampen råkade titta på hennes almanacka… Finn fem fel :=)

 

Lite senare kom svärfar förbi oss. Han sa att han varit och försökt ringa (han har ingen mottagning nere i sitt hus)

men vi tror snarare att det var för att få tjôta lite och få en whisky ;) Trevligt var det i alla fall tycker jag. Han var otroligt pratglad.

 

Kvällen fortsatte i samma tecken som fredagen. Tjôta, tjôta och tjôta.

Det är så skönt med Anneli för man bara är sig själv och gör som man tycker/känner utan att det känns jobbigt eller olustigt.

Tack snälla Anneli för en underbar helg!

Jag kommer gärna tillbaka igen om jag är välkommen?

Men då vill jag träffa Micke och Mimmi också!!!!