bara försvann. Hade massvis att göra hela dan så det kändes som om dan inte räkte till.

Det började ju egentligen redan i torsdags då billingen failade och vi fick göra om allt på dan istället för natten som vanligt.

Sen igår blev vi äntligen klara med dom filerna och idag hade jag andra filer som också skulle iväg då vi haft en annan billing under natten till fredagen.

Sen har även ett team från England varit här i några dar och nu var det ett möte som jag måste vara med på som tog över 1 timme. Där fick vi veta vilka perioder det närmaste halvåret som vi kommer att få en hel del att läsa och godkänna för att vi senare ska kunna byta ett av våra system. Det här innebär också att det är en hel del som måste rättas och ändras i nuvarande systemet innan det flyttas över.

Ang just det här så frågade jag K för några dar sen hur det är tänkt med det här. Jag är jätte gärna med i det här projektet då det är jätte intressant och jag älskar ju att lära mig nya saker   Men är tanken att jag ska göra det här utöver mina vanliga uppgifter på min ordinarie arbetstid eller ska jag sitta över för att hinna med det? Han ska återkomma hur vi ska lägga upp det.

Sen fick jag igår veta att vi ska komma ut med en ny produkt vilket i sin tur innebär att den SDR jag satt upp nu känns ännu viktigare och behövs få igenom så snart det bara går. Eftersom jag aldrig satt upp en SDR förrut så behövde jag K:s hjälp när jag skulle lägga till text och mail i den. Han var snäll och visade hur jag skulle göra så jag hann det innan jag gick hem *skönt* Nu är det bara att hålla tummarna att den går igenom så snabbt som möjligt…

Vi är på landet i helgen (som nästan alltid) och jag tänkte om en stund knalla ut i skogen och se om jag hittar lika mycket svamp den här helgen också. Jag bara älskar tratt kantareller.

Sen måste jag knalla iväg och kolla hur det ser ut i området där dom ska bygga en massa villor (ca 300 m från vårat hus). Förra helgen hade dom gjort klar en grund och nu när vi kom igår kväll och jag kikade in på den vägen när vi åkte förbi så stod det ett hus där!!!! Snacka om att det går fort när dom väl kommer igån… Totalt ska det bli 22 hus tror jag. Tack och lov så är det skog mellan dom och vårat hus så vi ser dom inte direkt.