jag bloggade sist.

Men det har varit så otroligt mycket i mitt liv så jag har inte orkat helt enkelt.

Just nu är jag genomförkyld och är hemma från jobbet. Helt plötsligt i lördags så insjuknade jag. Under 2 timmar gick jag från frisk till att vara genomförkyld.

På hemma fronten är det faktiskt riktigt lugnt och fint just nu. Inga direkta gnabb och bråk. Så skönt!!!

Jobbet rullar på som vanligt.

Det har varit riktigt turbulent här hemma i vårat område då några ur förra styrelsen fick för sig att dom skulle ha extra stämma och ville att vi skulle rösta om HSB eller inte. Allt orkar jag inte sätta ner på print. Allt det här kom dagarna före jul så dom lyckades förstöra friden i området rejält.

För att få lite utlopp av mina och några tills känslor så startade vi ett forum för att folk skulle kunna skriva och tycka till om vad som hände i området. Det var väl inte så populärt hos dom som startade hela grejen med extra stämma men det struntade vi i :)

Vi får väl se vad den nya styrelsen (som röstades in på extra stämman) säger om det ;)

Just det, en sak som jag nästan glömde bort, jag opererades för ärrbråck den 9 januari. Så skönt att få slippa ha det längre! Nu kan jag äntligen ha jeans med linning! Det har jag inte kunnat sedan förra våren.