Hade svårt att bestämma mig igår kväll om jag skulle åka till jobbet eller inte idag, så jag bestämde mig för att ta beslutet på morgonen.

Efter att ha vaknat till ordentligt så kände jag att jag i alla fall skulle testa. Åkte senare än vad jag brukar och räknade med att vara inne i god tid i alla fall. Men det var tvärstopp i tunnelbanan. Som tur var så var vi fortfarande i Ropsten så jag och en vän gick ner och tog buss 76 istället. Men hela grejen gjorde att det istället för ca 30 min tog mig närmare 1 timme och 20 minuter att komma fram.

Hade ett par hundra mail att gå igenom så det tog hela förmiddagen plus att min data var trögare än trögast så det tog nästan 1,5 timme innan jag hade fått igång min mail. Sen tog det emellanåt närmare 5 min att växla mellan outlook och word. Jag hatar min data!!!!

På eftermiddagen började jag känna att förkylningen håller på att krypa ner över bihålorna så jag stoppade i mig en massa alvedon. Nu är jag hemma och känner mig helt slut!

Blir en lugn kväll i soffan med tv och stickning. Mer orkar jag inte.