Eva's enkla bloggande

Dan

har varit ganska lugn. Malin och jag har pluggat mycket ihop och det går jätte bra när hon tar ett eller två stycken i taget och skriver små noteringar. Hon var hur duktig som helst!

På eftermiddagen åkte vi in till Logopederna. Perre och jag satt med en stund men sen skulle hon göra en test där inte vi skulle vara med så vi tog en promenad runt Kungsholmen under tiden.

På väg hem köpte vi en ny dataskärm till Malin. Hon har suttit vid en liten 15 tummare så länge nu och behövde en större. Frida har ju suttit med en gammal stor klump så att hon inte knappt har fått plats vid sitt bord så hon fick ta över Malins 15 tummare och det blev hur bra som helst!

Siktar på att gå till jobbet imorn. Tror att jag orkar det. Om inte annat så måste jag jobba av lite mail även om jag inte orkar jobba hela dan…

Kikade in på mailen och det är hur många som helst… Får väl försöka beta av dom i ”viktighetsgrad” så får vi se hur det går.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>