Eva's enkla bloggande

1 år

Tänk att det gått ett år redan!!! Ett år sen mamma dog. Jag har lite blandade känslor inför den här dagen idag. Det är ju alla hjärtans dag och det är en fin dag i sig men ändå känns det som en jätte jobbig dag. Kände av det redan igår. Tankarna for iväg hela tiden och jag kunde inte till fullo koncentrera mig.

Tänkte i alla fall idag åka till minneslunden här (inte där hon är begravd) och sitta ner och prata med henne en stund och jag tänkte åka utan resten av familjen…

Klicka på bilden så kommer du till min minnessida om mamma

3 Responses to “1 år”

 • Lena skriver:

  Eva! du finns i mina tankar & jag önskar dig en underbar Alla hjärtans-dag. I morgon är det dagen D men det har inte kommit ngn bebis än… Ha det gott vännen, många kramar lena.

 • Sofia skriver:

  Kram på dig gumman.

 • Mischy/Eva skriver:

  Det är jobbigast dom första åren sen brukar man ha den förmågan att man bara tänker på det roliga man haft. Men nog känns den då och då saknaden . Min pappa gick bort -85 men han finns som alltid med mig i tanken.

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>