Igår kväll ringde det på dörren och Malin öppnade. Det var ett blomsterbud som kom

Vacker bukett!

Vacker bukett!

Jag stog och funderade länge och kunde inte komma på vem det var ifrån.  Det stog bara ”Krya på dig/Annika”. Jag känner ju flera stycker som heter så… Efter ett tag ringde jag upp blomsteraffären och frågade vem det var ifrån och det visade sig att det var en av Annikorna på jobbet. Jag blev jätte glad!

Nu ikväll har jag varit på föräldramöte i Malins klass. Dom ska åka på klassresa den 2-4 september till Boda Borg på Gotland så det var lite som behövde diskuteras igenom med både föräldrar och elever. Allt löste sig jätte bra så nu får vi verkligen hoppas att dom får en trevlig resa.

Jag passade på och fråga vilka föräldar som hänger med och nattvandrar nästa fredag då det nu är nya direktiv från nattvandrarföreningen… Gick så där… 2 som skrev upp sig i alla fall….

Annars har dagen ägnats åt att kopiera från en data till en annan då Perre ska överta min stationära. Jag sitter ju i alla fall bara på min bärbara hela tiden så då är det bättre att han tar över min.

Jag tog en promenad till Willys och köpte några kryddor. Det gick ganska bra. Visst det tar ju tre gånger så lång tid att gå en sträcka just nu men jag kom ut i alla fall :)

Nu funderar jag på om jag ska slänga mig på sängen och kolla lite på tv…

Just det, inatt var första natten som jag låg ner och sov :) Har suttit och sovit sen jag kom hem så det var riktigt skönt. Nu är det bara att vänta nån vecka till så kanske, kanske att jag kan ligga på sidan och sova också ;)