Eva's enkla bloggande

inlägg från undervärdeln!

Tja gammla tanter och gubbar!! Just nu så är det evas dotter som bloggar för skoj skull. Som bilder har visat så har vi haft en massa massa väskor hör i hemmet, och en massa folk som har kommit hit under hela dan och hämtat.  Rätt tråkigt att behöva vara hemma hela dan för att ge ut folks  väskor. Menmen, mamma kollar just nu på whiout a trace, och tråkar, kl är bara 9 och skulle igentligen villja vara ute och köra fotboll. Men, i morn kommer väl 8 till personer som inte har tagit sina grejor, men klagat om att bagaget inte kom i tid. Morsan och jag ska kolla på film, och sen antagligen tyvärr städa eftersom jag och 5 pers till ska kolla på the grudge. Men nu drar jag vidare, tja då! vi hörs!! Peace Out Suckers!!! haha suck on that!!!

One Response to “inlägg från undervärdeln!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>