Var tillbaka på jobbet igår och det var faktiskt riktigt skönt. Både för att det var mycket lättare att göra vissa saker som jag gjorde förra veckan hemifrån och tog lång tid och skönt att sitta på plats där man har allt plus att träffa de andra på jobbet. Nu var jag ju själv i min grupp men det var helt okay. Kunde ha radion på utan att nån klagade ;) Det enda som var lite ”jobbigt” var att dan kändes så otroligt lång. När jag tyckte att det var dags att gå hem så var klockan bara 2 och det var 3 timmar kvar. Men jag fick otroligt mycket gjort i alla fall så jag var nöjd.
Efter jobbet gick jag en runda på stan. Behövde köpa en plånbok då min gamla helt sagt upp sig och jag gått med alla kort och pengar i innefickan på jackan de senaste 2 veckorna. Hittade en till slut och hittade även ett par stövlar. Bild kommer senare.

Nu är jag ledig 2 dar. Idag är tanken att vi ska åka till först landet (bara kolla läget) och sen vidare till Uppsala och hälsa på kompisar som flyttat dit (resan vi skulle gjort i helgen som inte blev av). Egentligen har jag inte så jätte stor lust att göra det men det är väl bara att gilla läget och följa med. Förhoppningsvis kanske jag kan fota lite så blir det lite roligare ;)

Perre har totalt vänt på dygnet under ledigheten. Igår natt satt han uppe och kollade på hockeyn som startade vid 03.00 så när jag gick upp igår var han fortfarande vaken. Sen hade han gått och lagt sig och somnat vid 8-tiden. Vid 15-tiden ringde han mig och då hade han ganska precis vaknat. När jag kom hem vid 18.30 satt han och åt och sen gick han och la sig!!!! Nu har han sovit över 12 timmar men jag tänkte väcka honom senast 9, och även ungarna med. Ska vi åka så måste vi åka runt 11-tiden…

Måste logga in på jobbet en liten stund nu då det är vissa kundservice avdelningar som jobbar idag och jag måste starta backupen m.m.