Eva's enkla bloggande

Nytt projekt

Mitt nyaste projekt:

Sockor med riktigt långa skaft. Tänkte ha dom i gympaskorna när det börjar bli lite varmare ute :) Snyggt att rulla ner utanpå jeansen, tror jag i alla fall.

Igår kväll var jag hem till Sofia. Hon vill lära sig att sticka sockor så vi hade ”syjunta” kan man väl kalla det. Det gick riktigt bra för henne. Med tanke på att hon inte stickat på massvis med år så kom hon väldigt snabbt in i det hela. Det är inte lätt med 5 stickor att hålla reda på i början.

Funderar på om jag ska ta mig i kragen och gå ner och träna nu. Har varit så himlans dålig på den fronten. En endaste gång denna vecka. Vet inte varför det blivit så. Men jag måste ju käma vidare så att jag kommer i mina jeans jag beställde från ellos för ett tag sen och inte kan knäppa. Jag ville inte skicka tillbaka dom så målet är att komma i dom, och det snart!

Sen ska jag även testa det jag köpte på Stadium igår. Tänkte att det skulle vara ett bra kompliment till gymmet då jag fortfarande känner mig lite besvärad av att träna bland en massa andra människor. Särskilt när man tränar magen…

Bilden lånad från Stadium

2 Responses to “Nytt projekt”

  • Sofia skriver:

    Jag har hunnit rikitigt långt med mudden :) Men jag vill nog ha den lite längre så jag kör på lite till. Ses i morgon. Kram kram.

  • Sari skriver:

    Men heeeej! Sofia berättade om en väninna som liksom jag gillar att sticka sockor och så ser jag din kommentar i min blogg och så kommer jag hit och inser att jag hittat en ny favoritblogg. Vilka härliga sockar! Vad är det för garn i dom långskaftade? Jag gillar sånt där som randar sig utan att bli för rörigt som många andra garn blir. Måste ha! :) Och efter att jag upptäckt allt det där så inser jag att… det är ju du! :) ) Jag tappade bort dig för många år sedan då jag la ner bloggeriet en tid. Minns du solhede? Det var jag det *s* Glad att jag hittat dig igen. Det grönrandiga är Novitas sjubröder jätterand som jag hittade på tiinasgarn.se Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>