Mitt nyaste projekt:

Sockor med riktigt långa skaft. Tänkte ha dom i gympaskorna när det börjar bli lite varmare ute :) Snyggt att rulla ner utanpå jeansen, tror jag i alla fall.

Igår kväll var jag hem till Sofia. Hon vill lära sig att sticka sockor så vi hade ”syjunta” kan man väl kalla det. Det gick riktigt bra för henne. Med tanke på att hon inte stickat på massvis med år så kom hon väldigt snabbt in i det hela. Det är inte lätt med 5 stickor att hålla reda på i början.

Funderar på om jag ska ta mig i kragen och gå ner och träna nu. Har varit så himlans dålig på den fronten. En endaste gång denna vecka. Vet inte varför det blivit så. Men jag måste ju käma vidare så att jag kommer i mina jeans jag beställde från ellos för ett tag sen och inte kan knäppa. Jag ville inte skicka tillbaka dom så målet är att komma i dom, och det snart!

Sen ska jag även testa det jag köpte på Stadium igår. Tänkte att det skulle vara ett bra kompliment till gymmet då jag fortfarande känner mig lite besvärad av att träna bland en massa andra människor. Särskilt när man tränar magen…

Bilden lånad från Stadium