Eva's enkla bloggande

Fototapeten

Nu har jag sett fototapeten i verkligheten och den var verkligen häftig! Hade ju sett den på bild innan men att få se MITT kort uppförstorat till 6kvm det var häftigt!

Igår skulle jag gå på ett pass med stavgång tänkte jag. Knallade iväg med Maria men det var så himlans kallt och regnet låg i luften så när vi kom fram till gymmet så hade vi bestämt oss för att nej, inget ut och gå i det vädret. Istället blev det SPINNING! Jag har ju haft ågren för det men nu hade jag inte så mycket val. Måste erkänna att det var roligare än vad jag trodde. Men jäklar vad jag vad var slut i benen på eftermiddagen. Sitter just nu i soffan i vardagsrummet, har inte vågat känna efter hur det känns att sitta på en hård stol än… Började kännas i rumpan redan igår kväll så jag fruktar att det kan bli en dag när jag måste stå och jobba en hel del… Om benen orkar vill säga ;)

One Response to “Fototapeten”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>