Nu har jag semester! Och det känns så skönt! Vi åkte till landet igår och efter att ha plockat in alla matvaror  så slängde jag mig i poolen med barna. Det var faktiskt hela 22 grader i vattnet så det var inte så jätte kallt.

Enda nackdelen var att jag fick lock för örat och det sitter fortfarande kvar. Har försökt att hoppa, blåsa med förhållen näsa, peta men inget hjälper :(

Idag kommer Sofia hit :) ska bli jätte kul, hon stannar tills imorn så vi kan ha en mysig eftermiddag och äta god mat ihop, plus bada så klar ;)

Jag har lite projekt jag ska fixa denna semester och det är att måla om runt alla fönster och alla stående reglar på verandan. Fönstren har blivit monterade där så när Perre har fixat alla lister så är det färg där också som gäller.

På torsdag ska jag förresten operera knät. Har fått flera jätte låsningar nu sista tiden så dom ska in och kolla om det är miniskeln igen eller om det är nåt annat. Fick en jätte låsning häromdan på jobbet. Som tur var så var ju Annika precis bredvid så hon fick hjälpa mig ner på golvet och trycka bakåt knät. Gjorde ont som fasiken men det hjälper. Hon verkligen kände hur knät hoppade på plats så hon förstod verkligen nu hur illa det är.