är jag nu. Håll tummarna!

Var iväg till Sundbyberg en runda mitt på dan igår och hoppas att jag lyckades bra. Får hoppas det, skulle var återkoppling idag (onsdag).

Men gud vad det är kallt nu! Det är ju liksom inte bara kyligt det är bitande kallt. Även i vår lägenhet är det väldigt kallt. Måste nog ringa HSB idag och be dom kolla varför. Så här kallt brukar det inte vara.

Idag ska jag iväg och titta på nya kontoret. Vi flyttar i april. Som tur är så är det på samma tunnelbanelinje men en station tidigare för min del :) Risken är väl bara att det blir dyrare luncher. Ligger ju nästan vid Stureplan. Bara att hoppas att dom lokalerna i alla fall är varmare på vintern och svalare på sommaren än vad vi har nu.

Ska även försöka ta mig iväg och köpa dom första julklapparna. Har inte börjat än. Barna har skrivit sina listor i alla fall så dom har jag i väskan.

Just det, på lördag har Malin sin stora match. Hon spelar ju amerikansk fotboll i gymnasiet och dom har en stor match varje år och den är på lördag. Tyvärr vet jag inte om jag kan se matchen. Det verkar vara jätte struligt med biljetterna… Förstår inte riktigt hur det fungerar…

Nej, nu måste jag börja göra mig iordning. Ska snart åka till jobbet. Håll tummarna att allt funkar kommunalt. I måndags tog det 1,40 min att ta sig samma sträcka som vanligtvis tar ca 30 min. Inte kul.