Tänk att det ska vara så svårt för en del åkerier. Ringde idag till åkeriet för att kolla varför dom fortfarande inte kört ut bastun.

Fick veta att tydligen så beror det på att dom inte har nån tillräckligt hög bil. Saknades 2 cm.  Konstigt att dom inte har nån öppen bil tycker jag.

Ringde till stora Schenker och hon jag prata med var jätte trevlig och tyckte att det här skulle ju inte jag behöva reda ut. Fick i alla fall prata med nån som var transportansvarig och han hjälpte mig sen så det ordnade sig. Åkeriet här får hyra in en kran som kan köra ut den till oss. Blev lovad att den skulle komma idag eller allra senast imorn förmiddag. Kan ju säga att det inte blev idag… Hade inte trott det heller.

Men fasiken om den inte står här imorn innan lunch då åker jag personligen in och ser till att dom får ut den *grr* Har ledsnat nu!

Var över till en granne och tvättade lite handdukar idag då jag hade tagit med för få hit ut. Men det blev nog den längsta tvättmaskinen jag varit med om :o ) Vi lyckades inte få den att centrifugera så vi fick vänta in R och han löste det genom att ta ut hälften av handdukarna… Man kan tydligen inte proppa in så många i en maskin… Det förstod varken H eller jag ;o) Det räcker väl om det finns så mycket plats kvar att tvättbollen får plats, eller…

Fick ett jätte roligt telefonsamtal idag. A som jag gått med i skolan från klass 4 till 9 ringde! Nu var det nog 4-5 år sen sist vi pratades vid. Det är så kul med henne. Vi kan vänta så här länge ibland mellan samtalen men vi har alltid lika mycket och roligt att prata om när vi hörs så det känns som om det var i förrgår :o )

Jag blev nog lite inpopulär bland barna dock för vi pratade i över 1 timme, tiden går fort när man har trevligt :o )

Nu ska jag in och mysa lite med barna och titta på CSI NY tänkte jag strax.