Idag tog vi en tur till Elmsta då vi hade fått höra att det skulle vara så billigt och massvis med roliga saker på Knallen där. Hade nog förväntat mig mycket mera för inte hittade jag nåt kul inte… Disktrasor och en flagga det var väl allt…

Vi gick också in i möbelaffären som ligger där och den var ju jätte fin. Massvis med snygga möbler. Just nu behöver jag ju inga men jag ska komma ihåg den när vi väl gör det. Dom har även gratis hemkörning så det är ju perfekt.

På vägen hem åkte vi förbi en handelsträdgård och där ville så klart Perre stanna och titta. Han hittade tre olika blommor som han köpte. Jag ska ta kort på dom under torsdagen och lägga ut. Särskilt en var jätte häftig. Det var en fylld prästkrage.

När vi kom hem satte jag mig och surfade jätte länge. Det är nog första dan jag gör det mitt på dan. Annars har jag bara gjort det på morgonen när dom andra sover. Var faktiskt riktigt skönt att inte göra nånting.

Gick igenom en massa jobbmail och konstaterade att jag nog har en hel del att göra när jag kommer tillbaka på måndag *puh*